Romana | English

software ca si serviciu - Office HR&Payroll

Cum pot reduce costurile si efortul depus in departamentele de resurse umane si salarizare?

Raspuns: prin redefinirea proceselor interne bazate pe utilizarea unei tehnici de calcul avansate care sa poata functiona si in regim SAAS (software ca si serviciu) si care sa nu presupuna investitii initiale in software si hardware.

Solutia oferitra de Re-lion pentru externalizarea serviciilor de resurse umane si salarizare este compusa din modulele: OfficePayroll, OfficeHR, OfficeTime, OfficePerformance, OfficeRecruitment, OfficeTraining, OfficeEmail, OfficeReporting, SelfService toate aceste module sunt oferite in regim SAAS (software ca si serviciu). Implementarea Office HR&Payroll NU necesita nici o investitie software si hardware din partea clientilor.


  Pachetul de baza pentru serviciile de externalizare a resurselor umane si salarizarii oferite de Re-lion constau in:
 • interfete in excel pentru introducerea datelor cu drepturi pe meniu si pe pachet de angajati (ex.adica un user poate vedea doar anumiti angajati si anumite date)
 • calcul salarial in timp real si generarea automata pe email a tuturor livrabilelor catre client in conformitatea cu legislatia in vigoare (ex. in cazul in care clientul primeste o amenda din cauza modului de calcul al salariilor amenda o suporta Re-lion)
 • validarea datelor primare introduse in timp real (ex.la sincronizarea datelor cu serverul se verifica si corectitudinea datelor introduse)
 • generator de rapoarte (ex. pentru conectivitate la baza de date cu interfata in excel, se pot genera toate datele din intreaga perioada)
 • self service (fiecare angajat se poate conecta la o pagina web si poate vedea fluturasul de salarii si explicatii, datele personale etc.)
Suplimentar se pot genera fluturasi in format securizat, care pot fi trimisi prin curier in orice colt al tarii, depunerea declaratiilor direct la autoritati, consultanta privind salarizarea si resursele umane, consultanta legislativa, dezvoltari software la cerere, implementarea de pachete aditionale: OfficeTime, OfficePerformance, OfficeRecruitment, OfficeTraining, etc.
  Avantaje incontestabile Office HR&Payroll:
 • Pentru utilizare si conformitate cu prevederile legislative nu necesita angajati specializati in domeniul salarizarii.
 • Verificarea automata a calculului de salarii in timp real colaborat cu generarea automata a rapoartelor necesare departamentului de resurse umane si salarizare.
 • Tehnologii de ultima ora stau la baza solutiei, care are o arhitectura pe 3 nivele Microsoft SQL Server 2005, web service, tehnologii .Net, 100% Office integration.
 • Interfaţa in Microsoft Excel, ergonomică, prietenoasă, uşor de utilizat şi configurat, sistem utilizabil atat in reteaua interna cat si in reteaua Internet (off-line sau on-line), asigurand operarea multi-locatie.
 • Self Service, serviciul prin care se ofera posibilitatea ca fiecare angajat sa-si vizualizeze situatia salariala, oferind o conectivitate intre angajat si solutie.

Analiza comparativa a costurilor pentru cele 3 variante posibile de realizare a calcului salarial, pentru o companie de 1000 de angajati. [click aici]

Analiza comparativa a proceselor pentru cele 3 variante posibile de realizare a calcului salarial, pentru o companie de 500 de angajati. [click aici]

De ce trebuie ca angajatii companiei dvs sa ajunga experti in domeniul salarizarii cand compania dvs are alte obiective?