Romana | English

Outsourcing

Dezvoltarea de software este o operatiune foarte tehnica. Dezvoltarea de programe "in-house" necesita timp, forta de munca specializata, programe si echipamente relativ scumpe.

Dezvoltarea de software "offshore" este o alternativa eficienta din punct de vedere financiar la dezvoltarea "in-house". Resources Lion a furnizat servicii de dezvoltare software in sistem "offshore" pentru companii din intreaga lume, utilizand ca sursa centrul de dezvoltare din Romania.

"Outsourcing"-ul si programarea in sistem "offshore" prin Resources Lion garanteaza proprietatea intelectuala a clientului, proprietatea softului si specificatiile de dezvoltare cu un grad inalt de securitate. Clientii detin in totalitate drepturile de proprietate intelectuala si codul sursa la momentul incheierii proiectului.

FLEXIBILITATE

Dezvoltarea de software in sistem "offshore" este sinonima cu flexibilitate. Cand va infruntati cu un proiect mare dar cu un timp scurt de executie, puteti folosi programarea "offshore" pentru a limita numarul de angajati noi si personalul de suport administrativ. Resources Lion va permite sa dublati numarul de programatori la care aveti acces si, in plus, suntem doar la un telefon distanta.

BENEFICII FINANCIARE

Pentru companiile abia la inceput, beneficiile dezvoltarii de software in sistem "offshore" pot fi monumentale, pentru simplu fapt ca permit continuarea procesului de finantare a asa zisului "venture capital". Costurile dezvoltarii in sistem "offshore" sunt mult mai mici decat in cazul angajarii de personal specializat care sa se potriveasca in sistem. Experienta cu clienti internationali ne confera siguranta ca vom oferi cea mai buna calitate posibila, cu reduceri semnificative ale costurilor, de fiecare data!

INDEPENDENTA

Dezvoltarea in sistem "offshore" ofera un alt avantaj major: independenta. Majoritatea distribuitorilor sau investitorilor in domeniul software nu pot conduce in numele lor analize asupra produselor competitiei.

Resources Lion nu numai ca presteaza munca de dezvoltare dar poate de asemenea sa obtina software dezvoltat de competitie in scopul evaluarii pentru clientii sai. Aceasta abilitate ne permite sa punem intrebarile la care se doresc raspunsuri fara a divulga identitatea clientului.

Ca o baza de programare complet operationala in Romania, serviciile Resources Lion includ Viziune, Planificare, Dezvoltare Rapida, Testare, Distributie si managementul pentru Divizia IT / Cereri IT Personalizate / Produse sau o serie de aplicatii relationate. Aceste servicii de "software outsourcing" includ in linii mari consultanta software si dezvoltare software, precum si suport, mentenanta si actualizare.